A Mas Fleca us oferim classes d’equitació en les quals experimentareu la realitat d’estar i compartir sensacions amb un animal tant transparent i sensorial com és el cavall.

El cavall és un animal que reflecteix la personalitat de cada individu, generant una relació especial que converteix les classes en quelcom més que un aprenentatge físic o tècnic. Tots i cadascun de nosaltres descobrim coses increïbles en nosaltres mateixos quan ens relacionem amb aquests magnífics animals que no deixen de sorprendre’ns.

És per això que l’aprenentatge de l’equitació a Mas Fleca creiem que ha de ser el resultat de la suma entre les dificultats i les virtuts de cada un, cavall i genet i és aquesta unió la que definirà la manera com actuarem des de dalt.

Cada persona, i cada cavall, és especial i únic i és per això que ens adaptem totalment al nivell, velocitat d’aprenentatge i àmbit d’interès dels nostres clients i alumnes, ja siguin nens, o adults.

Les nostres classes van des de la iniciació al perfeccionament de disciplines com la doma, el salt, el trec… i es desenvolupen de manera individualitzada i en grup, amb cavall propi o bé d’escola.

Anualment per als clients i alumnes que tenen el nivell suficient organitzem rutes espectaculars a cavall, de diferent durada i dificultat, que ens permetran gaudir d’aquests magnífics animals, en plena natura i bona companyia. Vivim experiències inigualables, com banys a rius i pantans amb els cavalls, creuem valls i muntanyes, trobem ramats de vaques i ovelles, superem les adversitats del temps… Però sobretot gaudim moltíssim!

I pels clients que així ho desitgin, els preparem per a que puguin assistir a concursos, oferint suport tant al genet com al cavall.